MEHMETÇİK BELEDİYESİ İHALE DUYURUSU

,

Tarih: 01.11.2017

MEHMETÇİK BELEDİYE MECLİSİ’ NİN 31.10.2017 TARİHİN’ DE, 15/2017 SAYILI KARARI İLE MEHMETÇİK BELEDİYESİNE AİT ÇAYIROVA PAZAR YERİ ALANI İÇERİSİNDE BULUNAN KAFETERYA VE AHŞAP SATIŞ ÜNİTELERİNİN KİRALANMASI İÇİN KAPALI ZARF USULUYLE, AYLIK KİRA BEDELİ KARŞILIĞI KİRALANACAKTIR. İLGİLENENLER MEHMETÇİK BELEDİYESİ’NE 15/11/2017 CARŞAMBA GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR, KAPALI ZARF USULU OLARAK, AŞAĞIDAKİ ŞARTLAR DOĞRULTUSUNDA TEKLİF YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

ŞARTLAR:

1. MEHMETÇİK BELEDİYESİ ÇAYIROVA PAZAR YERİ ALANI İÇERİSİNDE BULUNAN KAFETERYA İÇİN EN DÜŞÜK TEKLİF AYLIK KİRA 500.00 TL OLARAK BELİRLENMİŞTİR.
2. MEHMETÇİK BELEDİYESİ ÇAYIROVA PAZAR YERİ ALANI İÇERİSİNDE BULUNAN AHŞAP SATIŞ ÜNİTELERİ İÇİN EN DÜŞÜK TEKLİF AYLIK KİRA 300.00 TL OLARAK BELİRLENMİŞTİR.
3. MEHMETÇİK BELEDİYE MECLİSİ YAPILACAK OLAN EN DÜŞÜK VEYA EN YÜKSEK TEKLİFİ KABUL ETMEK ZORUNDA DEĞİLDİR.

MEHMETÇİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!