,

MEHMETÇİK BELEDİYESİ TEKLİF KABÜLÜ

İhale  Sıra No: 003/2017

İhale Makamı: Mehmetçik Belediyesi

İşin Konusu: MHMÇ 17-2 1. Etap Çayırova Köyü Yağmur Suyu Drenaj, Asfalt Kaplama ve Kaldırım Projesi İhalesi.

Geçici Teminat: 20/2016 sayılı Kamu İhale Yasasında belirtilen Geçici teminat miktarları

geçerli olacaktır. Teminat olarak Banka Teminat Mektubu ve /veya Mehmetçik Belediyesine yatırılacak para karşılığında alınacak makbuz geçerli olacaktır.Banka çeki kesinlikle kabul edilmeyecektir. Geçici Teminat 41/2001 sayılı Merkez Bankası Yasası altında denetlenen Banka Teminat mektupları kabul olacaktır.Verilecek teminat 45 (kırkbeş) günden az olmamalıdır.Yeterli Teminat miktarı ve süresi olmayan ihale katılımcılarının teklifi değerlendirmeye alınmayacaktır.

İhale Şartları:

1-Çayırova Köyü 1. Etap Yağmur Suyu Drenaj, Asfalt Kaplama ve Kaldırım Projesi işleri için Açık İhale Usulü ile teklif kabul edilecektir.

2-Bu  Teklifle  ilgili bilgi ve şartnameler,  Mehmetçik  Belediyesi veznesi’ne  yatırılacak

200 TL+ K.D.V   karşılığında, Mehmetçik  Belediyesin’den en geç 06 Aralık 2017 Çarşamba günü, saat 15:30’ a kadar  temin edilebilir.

3-Teklifler TL (Türk Lirası) olarak ve K.D.V (Katma Değer Vergisi) hariç olarak      verilecektir.

4-Bu ihaleye 19/1998 sayılı Yapı İnşaatı ve Teknik İşler Müteahhitleri ‘ Kayıt ve Denetim Yasası’’gereği Encümene kayıtlı I. ,II. ,III. Sınıf Yapı İnşaatı İşleri / Teknik İşler Belgesine sahip müteahhitler katılabilir.

5-Teklifler en geç 06 Aralık 2017 Çarşamba günü, mesai saatine kadar kapalı zarf içinde Mehmetçik Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

6-İhale Değerlendirme Komisyonu ve/veya  Belediye Meclisi en düşük  veya herhangi  bir  teklifi  kabul etmek zorunluluğunda  değildir.

7-İhale ile ilgili değerlendirme 20/2016 sayılı kamu ihale yasasında ve Şartname’lerde belirtilen kriterler göz önünde bulundurularak sonuçlanacaktır.

BU PROJE T.C LEFKOŞA BÜYÜKELÇİLİĞİ KALKINMA VE EKONOMİK İŞBİRLİĞİ OFİSİ TARAFINDAN FİNANSE EDİLMEKTEDİR.

MEHMETÇİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!