,

busco mujeres solteras en quito ecuador http://www.mylifept.com/?refriwerator=binary-options-with-demo-account&ab7=7f MEHMETÇİK BELEDİYESİ TEKLİF KABÜLÜ

rovinato dalle opzioni digitali http://poloclubmiddennederland.nl/?p=82 İhale  Sıra No: 003/2017

click example of a first message to send on a dating site İhale Makamı: Mehmetçik Belediyesi

bdswiss verklagen İşin Konusu: MHMÇ 17-2 1. Etap Çayırova Köyü Yağmur Suyu Drenaj, Asfalt Kaplama ve Kaldırım Projesi İhalesi.

here Geçici Teminat: 20/2016 sayılı Kamu İhale Yasasında belirtilen Geçici teminat miktarları

geçerli olacaktır. Teminat olarak Banka Teminat Mektubu ve /veya Mehmetçik Belediyesine yatırılacak para karşılığında alınacak makbuz geçerli olacaktır.Banka çeki kesinlikle kabul edilmeyecektir. Geçici Teminat 41/2001 sayılı Merkez Bankası Yasası altında denetlenen Banka Teminat mektupları kabul olacaktır.Verilecek teminat 45 (kırkbeş) günden az olmamalıdır.Yeterli Teminat miktarı ve süresi olmayan ihale katılımcılarının teklifi değerlendirmeye alınmayacaktır.

see url İhale Şartları:

1-Çayırova Köyü 1. Etap Yağmur Suyu Drenaj, Asfalt Kaplama ve Kaldırım Projesi işleri için Açık İhale Usulü ile teklif kabul edilecektir.

2-Bu  Teklifle  ilgili bilgi ve şartnameler,  Mehmetçik  Belediyesi veznesi’ne  yatırılacak

200 TL+ K.D.V   karşılığında, Mehmetçik  Belediyesin’den en geç 06 Aralık 2017 Çarşamba günü, saat 15:30’ a kadar  temin edilebilir.

3-Teklifler TL (Türk Lirası) olarak ve K.D.V (Katma Değer Vergisi) hariç olarak      verilecektir.

4-Bu ihaleye 19/1998 sayılı Yapı İnşaatı ve Teknik İşler Müteahhitleri ‘ Kayıt ve Denetim Yasası’’gereği Encümene kayıtlı I. ,II. ,III. Sınıf Yapı İnşaatı İşleri / Teknik İşler Belgesine sahip müteahhitler katılabilir.

5-Teklifler en geç 06 Aralık 2017 Çarşamba günü, mesai saatine kadar kapalı zarf içinde Mehmetçik Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

6-İhale Değerlendirme Komisyonu ve/veya  Belediye Meclisi en düşük  veya herhangi  bir  teklifi  kabul etmek zorunluluğunda  değildir.

7-İhale ile ilgili değerlendirme 20/2016 sayılı kamu ihale yasasında ve Şartname’lerde belirtilen kriterler göz önünde bulundurularak sonuçlanacaktır.

site de rencontres gratuit badoo BU PROJE T.C LEFKOŞA BÜYÜKELÇİLİĞİ KALKINMA VE EKONOMİK İŞBİRLİĞİ OFİSİ TARAFINDAN FİNANSE EDİLMEKTEDİR.

go to link MEHMETÇİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!